LO FARO, EMANUELA
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 655
EU - Europa 579
NA - Nord America 497
SA - Sud America 93
AF - Africa 15
OC - Oceania 7
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 1.847
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 464
IT - Italia 307
CN - Cina 182
SG - Singapore 171
BR - Brasile 67
HK - Hong Kong 55
IN - India 52
SE - Svezia 45
GB - Regno Unito 40
VN - Vietnam 34
PK - Pakistan 32
DE - Germania 31
KR - Corea 31
RU - Federazione Russa 31
ID - Indonesia 21
TR - Turchia 21
FR - Francia 20
CA - Canada 19
ES - Italia 19
FI - Finlandia 18
MX - Messico 13
NL - Olanda 13
JP - Giappone 12
PL - Polonia 11
AR - Argentina 10
MY - Malesia 10
PH - Filippine 9
PT - Portogallo 8
ZA - Sudafrica 8
IE - Irlanda 7
LT - Lituania 7
AU - Australia 6
PE - Perù 6
BD - Bangladesh 5
RO - Romania 5
BG - Bulgaria 4
CL - Cile 4
TW - Taiwan 4
AT - Austria 3
CZ - Repubblica Ceca 3
EG - Egitto 3
IQ - Iraq 3
CO - Colombia 2
KG - Kirghizistan 2
LB - Libano 2
PY - Paraguay 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BE - Belgio 1
CH - Svizzera 1
DK - Danimarca 1
DZ - Algeria 1
EC - Ecuador 1
GE - Georgia 1
GR - Grecia 1
IL - Israele 1
IM - Isola di Man 1
IR - Iran 1
JO - Giordania 1
KE - Kenya 1
MA - Marocco 1
MU - Mauritius 1
NO - Norvegia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
OM - Oman 1
PR - Porto Rico 1
QA - Qatar 1
SA - Arabia Saudita 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SY - Repubblica araba siriana 1
VE - Venezuela 1
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 1
Totale 1.847
Città #
Hefei 113
Santa Clara 104
Singapore 95
Ashburn 82
Hong Kong 50
Bologna 44
Los Angeles 29
Chennai 28
Milan 23
Modena 22
Seoul 22
London 20
Reggio Emilia 20
New York 18
Beijing 17
Chandler 15
Jakarta 15
Ho Chi Minh City 14
Parma 13
Moscow 12
Rome 12
Hanoi 10
Warsaw 10
Helsinki 9
Istanbul 9
Montreal 9
Nyköping 9
Barcelona 8
Kent 8
Poplar 8
Sassuolo 8
São Paulo 8
Buffalo 7
Faisalabad 7
Frankfurt am Main 7
Lahore 7
Naples 7
Piacenza 7
Boardman 6
Cascina 6
Denver 6
Fairfield 6
Lima 6
San Martino in Rio 6
Stockholm 6
The Dalles 6
Amsterdam 5
Atlanta 5
Brooklyn 5
Chicago 5
Dublin 5
Forlì 5
George Town 5
Guangzhou 5
Nuremberg 5
Toronto 5
Adelfia 4
Ankara 4
Buenos Aires 4
Cadelbosco di Sopra 4
Catania 4
Dallas 4
Darwin 4
Falkenstein 4
Houston 4
Lisbon 4
Oradea 4
Orem 4
Sant'Ilario d'Enza 4
Tokyo 4
Blacksburg 3
Cambridge 3
Changsha 3
Coventry 3
Espoo 3
Formigine 3
Incheon 3
Johannesburg 3
Marnate 3
Moriya 3
New Delhi 3
Padova 3
Pretoria 3
Querétaro 3
Quezon City 3
Rio de Janeiro 3
Sala Baganza 3
Salt Lake City 3
San Diego 3
Sofia 3
Tampa 3
Tsukuba 3
Acquaviva Picena 2
Ann Arbor 2
Arapiraca 2
Avezzano 2
Baghdad 2
Bakırköy 2
Bechhofen 2
Bengaluru 2
Totale 1.142
Nome #
Studio e valutazione di strategie per la riduzione e/o sostituzione di materie plastiche con alternative più green ed ecosostenibili per il confezionamento degli alimenti 297
Strategies for acrylamide mitigation in biscuits 270
Improvement of Paper Resistance against Moisture and Oil by Coatings with Poly(-3-hydroxybutyrate-co-3-hydroxyvalerate) (PHBV) and Polycaprolactone (PCL) 263
Spirulina, A Sustainable Microorganism to Enrich Baked Goods with Precious Nutrients 205
Mitigation of Acrylamide Content in Biscuits through Combined Physical and Chemical Strategies 181
Polycaprolactone/Starch/Agar Coatings for Food-Packaging Paper: Statistical Correlation of the Formulations’ Effect on Diffusion, Grease Resistance, and Mechanical Properties 152
Strategies to mitigate acrylamide development in bakery products: Effect of asparagine content in flour and tartaric acid addition in biscuit formulation 134
Antimicrobial coating films: Development by adding zinc–melamine complex to polyvinyl alcohol and antimicrobial performance 117
Studio Comparativo sulla Stabilità Qualitativa di Grissini Arricchiti con Ulva lactuca e Arthrospira platensis durante la Conservazione Accelerata 85
Shelf-life e Stabilità Sensoriale di Grissini Arricchiti con Ulva lactuca e Arthrospira platensis 71
Analisi sulla composizione di 7 differenti “alghe”, impiegate come ingredienti di prodotti da forno. Analisi sui prodotti finiti e studio dell’accettabilità sensoriale 56
Sustainable micro- and macro-algae to enhance quality of baked goods 43
Totale 1.874
Categoria #
all - tutte 6.156
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 6.156


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2021/202291 0 2 18 11 10 11 10 8 5 12 2 2
2022/2023151 4 7 12 5 16 16 24 28 17 6 11 5
2023/2024226 13 2 15 11 23 11 17 15 6 34 40 39
2024/2025656 30 25 21 52 86 96 67 39 59 37 73 71
2025/2026750 98 64 109 213 238 28 0 0 0 0 0 0
Totale 1.874