PLESSI, Maria
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 11.607
EU - Europa 10.056
AS - Asia 6.256
SA - Sud America 738
AF - Africa 121
OC - Oceania 24
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
Totale 28.811
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 11.463
IT - Italia 3.870
GB - Regno Unito 2.814
CN - Cina 2.342
SG - Singapore 1.885
SE - Svezia 861
HK - Hong Kong 782
DE - Germania 680
BR - Brasile 505
UA - Ucraina 413
TR - Turchia 322
VN - Vietnam 291
RU - Federazione Russa 277
FR - Francia 273
FI - Finlandia 219
KR - Corea 217
BG - Bulgaria 148
NL - Olanda 126
AR - Argentina 115
IN - India 114
ES - Italia 93
CA - Canada 76
JP - Giappone 58
PL - Polonia 51
MX - Messico 50
ID - Indonesia 42
CL - Cile 37
BE - Belgio 35
BD - Bangladesh 34
IE - Irlanda 33
ZA - Sudafrica 33
IQ - Iraq 23
PT - Portogallo 23
CO - Colombia 20
EC - Ecuador 20
AL - Albania 19
AU - Australia 19
DZ - Algeria 19
KE - Kenya 19
IR - Iran 16
PK - Pakistan 15
EG - Egitto 14
MY - Malesia 14
AE - Emirati Arabi Uniti 13
AT - Austria 13
MA - Marocco 13
RO - Romania 13
TW - Taiwan 13
CH - Svizzera 12
LT - Lituania 11
PY - Paraguay 11
HU - Ungheria 10
PE - Perù 10
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 10
VE - Venezuela 10
CZ - Repubblica Ceca 9
IL - Israele 9
UY - Uruguay 9
DK - Danimarca 8
JO - Giordania 8
SI - Slovenia 8
BJ - Benin 7
EU - Europa 7
RS - Serbia 7
TH - Thailandia 7
UZ - Uzbekistan 7
GE - Georgia 6
PH - Filippine 6
SA - Arabia Saudita 6
GR - Grecia 5
KZ - Kazakistan 5
NZ - Nuova Zelanda 5
CR - Costa Rica 4
TN - Tunisia 4
CU - Cuba 3
ET - Etiopia 3
HN - Honduras 3
KG - Kirghizistan 3
LB - Libano 3
LK - Sri Lanka 3
MT - Malta 3
NG - Nigeria 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AN - Antille olandesi 2
AZ - Azerbaigian 2
BY - Bielorussia 2
EE - Estonia 2
GT - Guatemala 2
HR - Croazia 2
NP - Nepal 2
OM - Oman 2
AM - Armenia 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BH - Bahrain 1
BO - Bolivia 1
BW - Botswana 1
BZ - Belize 1
CI - Costa d'Avorio 1
CM - Camerun 1
CY - Cipro 1
Totale 28.797
Città #
Southend 2.125
Santa Clara 1.549
Singapore 1.342
Chandler 1.075
Hefei 873
Ashburn 859
Jacksonville 806
Hong Kong 774
Fairfield 738
Woodbridge 605
Dearborn 555
Nyköping 435
Beijing 414
Houston 414
Ann Arbor 326
London 291
Wilmington 287
Seattle 271
Milan 264
Rome 199
Cambridge 188
New York 181
Los Angeles 177
Seoul 176
Des Moines 149
Princeton 148
Sofia 135
Modena 131
Eugene 130
Izmir 129
The Dalles 115
Shanghai 109
Ho Chi Minh City 101
Council Bluffs 100
Bremen 96
Bologna 94
Moscow 89
San Diego 87
Helsinki 85
Chicago 80
Redwood City 77
Buffalo 69
Parma 66
Hanoi 64
Florence 57
Munich 51
Padova 49
Dallas 47
São Paulo 44
Catania 42
Salt Lake City 42
Tokyo 42
Verona 38
Bari 37
Naples 35
Columbus 34
Brussels 33
Boardman 32
Kent 32
Turin 31
Denver 30
Dublin 29
Norwalk 29
Palermo 29
Stockholm 28
Toronto 28
Guangzhou 26
Elk Grove Village 25
San Mateo 25
Brescia 24
Concepción 24
Orem 24
Brooklyn 23
Frankfurt am Main 23
Warsaw 23
Montreal 22
Nanjing 22
Poplar 22
Messina 21
Napoli 21
Buenos Aires 20
Madrid 20
Indiana 19
Perugia 19
Piacenza 18
Rio de Janeiro 18
Boston 17
Genoa 17
Haiphong 17
Kunming 17
Reggio Emilia 17
Amsterdam 16
Johannesburg 16
Atlanta 15
Fuzhou 15
Mexico City 15
Phoenix 15
Falls Church 14
Jakarta 14
Jinan 14
Totale 18.455
Nome #
Quantificazione di glucosio e fruttosio nel miele mediante HR-NMR 1.023
Nitriti e nitrati nel formaggio Parmigiano- Reggiano 748
Valutazione dell'autenticità del miele mediante HR-NMR 449
Valore nutrizionale della corniola, frutto del Cornus Mas L. 426
Classification of Italian Honeys by 2D HR-NMR 384
NUTRASCIENCE s.r.l. 378
Detection of Honey Adulteration by Sugar Syrups Using One-dimensional and two-dimensional High-resolution Nuclear Magnetic Resonance 355
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts 344
Chemical composition of Italian propolis of different ecoregional origin 327
Distribution of metals and phenolic compounds as a criterion to evaluate variety of berries and related jams 324
Fruits of ribes, rubus, vaccinium and prunus genus. Metal contents and genome 313
Alcohol and Hepatitis B Virus Infection 312
Traditional balsamic vinegar and balsamic vinegar of Modena analyzed by nuclear magnetic resonance spectroscopy coupled with multivariate data analysis 303
Determinazione di metile antranilato in mieli di agrumi italiani mediante HS-SPME-GC 299
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 299
HPLC-Ms characterization of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) 288
Indagine spettrofotometrica di assorbimento atomico sul contenuto di alcuni elementi metallici nel formaggio Parmigiano-Reggiano 280
Osservazioni sull'aceto balsamico di Modena 277
HR-NMR studies for the characterization of DOC Lambrusco wines of Modena 275
Novel 2D-NMR Approach for the Classification of Balsamic Vinegars of Modena 275
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena 273
Litiuria e zincuria nella psoriasi 262
Applicazione della risonanza magnetica nucleare ad alta risoluzione (HR-NMR) per lo studio di alimenti di origine animale. 257
Use of HS-SPME-GC-MS for the classification of Italian lemon, orange and citrus spp. honeys 253
Fruit of ribes, rubus, vaccinium and prunus genus, metals content and genome 252
THE QUALITY OF HONEY FOR BEES AND MAN 250
L'aceto balsamico tradizionale di Modena 249
Analisi di macro e micro elementi in frutti dei generi ribes, rubus e vaccinium e in confetture da essi ottenute 248
Sul contenuto di acetilmetilcarbinolo e diacetile nel formaggio Parmigiano-Reggiano 248
Determination of chemical composition of Carob (Ceratonia Siliqua): protein, fat, carbohydrates and tannins 248
Use of HR-NMR to classify propolis obtained using different harvesting methods 244
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese 244
Development of an HS-SPME-GC method to determine the methylanthranilate in Citrus honeys. 243
Dietary fiber and some elements in nuts and wheat brans 242
Uso della spettrometria HR-NMR per lo studio dell'adulterazione del miele 240
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena 240
Classification of Italian honeys by mid-infrared diffuse reflectance spectroscopy (DRIFTS) 239
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis 237
Aluminium levels in baby foods determined by electrothermal atomic absorption spectrometry. 234
Caratterizzazione funzionale di cultivar di ciliegia. 233
DETERMINATION OF SOY ISOFLAVONES IN FOOD SUPPLEMENTS BY 1H-qNMR 233
Effect of microwaves on volatile compounds in origanum 232
La vitamina E nella farina integrale e derivati 232
Determinazione di fruttosio e glucosio nel miele mediante spettroscopia infrarossa in riflettanza diffusa (DRIFTS) 230
Extraction and identification by GC-MS of phenolic acids in traditional balsamic vinegar from Modena 229
Analisi ATR-FTIR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali 229
Italian propolis composition in term of geographical origin 226
Sostanze di natura polifenolica e minerali in frutti del genere Prunus e loro prodotti di trasformazione (Polyphenolic substances and minerals in Prunus genus fruits and products of their processing). 221
A balsamic vinegar of the lombardy plan 220
Methyl anthranilate content in Italian citrus honey determined by HS-SPME-GC 220
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods 220
DATA FUSION APPROACH FOR THE VARIETAL CLASSIFICATION OF LAMBRUSCO P.D.O. WINES 220
Identification of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) by HPLC-MS analysis 220
Determination of methyl anthranilate byHS-SPME-GC in italian citrus honey 216
Identification and quantification of phenylpropanoid glycosides in Aloysia polystachya (Griseb and Moldenke) by HPLC-TQMS 216
Usefulness of 1H-NMR in the study of the bioactive compounds of Hop (Humulus Lupulus L.) 216
Approccio chemiometrico all'ottimizzazione della mineralizzazione a microonde per la determinazione di alluminio mediante GFAAS. 214
Attività antiossidante di propoli in emulsioni O/A 213
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione di lambruschi DOC dell'Emilia 213
Analisi DRIFTS per il riconoscimento di mieli adulterati 212
Aluminium determination in bottled mineral water by electrothermal atomic absorption spectrometry. 210
Determination of the monosaccharide and alcohol content of the balsamic and other vinegars by enzymatic methods 209
Indagine spettrofotometrica di assorbimento atomico sul contenuto di alcuni cationi nell'aceto balsamico 207
Enzymatic techniques in the direct assay of urinary metabolites in psoriatic patients 206
Effect of microwaves on volatile compounds in white and black pepper 204
Thioacetamide as a reagent for the spectrophotometric determination of microamounts of selenium 204
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata 202
Protein extraction and identification as a honey adulteration detection method. 202
Impiego della gascromatografia-spettrometria di massa per la valutazione della patulina in matrici alimentari 200
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 200
Determinazione per via enzimatica dei nitrati nei vini 199
HPLC_MS characterization of the antocyanin fraction of italian sweet cherry (prunus avium L.) 199
Utilizzo di Hr-NMR per la caratterizzazione di vini Lambrusco DOP di Modena 199
Application of 2D NMR spectroscopy to Lambrusco Wine 199
Development of an extraction and purification method for the characterization of the high molecular weight fraction of traditional balsamic vinegar 198
Mercury and selenium contents in selected seafood 197
Analisi HR-NMR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali 196
Sostanze acetoiniche nel vino lambrusco. Nota II 195
Valutazione del contenuto di patulina in prodotti per la prima infanzia a base di mela (Determination of patulin in apple-based infant foods). 194
Vinegar 194
Classificazione di Propoli in base al metodo di raccolta mediante l'analisi di fingerprint NMR 193
High-perfomance liquid chromatographic assay of bioactive amines in Parmigiano-Reggiano cheese 191
Valutazione dei costituenti principali di aceti balsamici tradizionali prodotti nella provincia di Modena 190
Determination of aluminium and zinc in infant formulas and infant foods 189
Qualità chimica e funzionale di propoli italiana ottenuta con diverse tecniche di produzione 189
NMR application on oenological products 188
Caratterizzazione morfologica e chimica di presunti cloni di Castanea sativa Mill.. Atti Conv. "- Bedonia (PR), 15-17 187
Separation by solid phase extraction and quantification by reversed phase HPLC of sulforaphane in broccoli 186
Classification of Italian propolis by HR-NMR: influence of different production techniques 185
Urinary techniques of glycosaminoglycans, hydroxyproline and L-glutamic acid in psoriatic patiens 184
Survey of total and bioavailable chromium in grain and cereal products by atomic absorption spectrophotometry 182
Quantitative determination of acids and derivatives in balsamic and other vinegars. 182
Sostanze acetoiniche nelle acqueviti di vinaccia 181
Influence of seafood and canned seafood on mercury and selenium intake 180
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 180
Moretta di Vignola, da nicchia ad alimento funzionale 180
Identificazione di acidi fenolici nell'aceto balsamico tradizionale di Modena 179
Ulteriore contributo allo studio dell'aceto balsamico 178
Caratterizzazione nutrizionale e funzionale di cultivar di ciliegia 178
Effetto delle microonde sulla componente polifenolica e sull'attività antiossidante di Origanum Vulgare 174
Totale 24.737
Categoria #
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Totale 88.832


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.333 0 0 0 0 0 192 200 288 145 251 167 90
2021/20222.162 51 300 167 183 49 91 92 146 215 163 397 308
2022/20233.170 268 352 233 376 297 555 79 339 337 79 152 103
2023/20242.159 115 132 170 212 388 164 295 209 59 139 123 153
2024/20255.934 225 122 233 433 1.200 878 331 286 593 275 626 732
2025/20265.282 729 542 825 1.162 1.629 395 0 0 0 0 0 0
Totale 28.965